Accounting Documents
109
Синтетска сметка

Вредносно усогласување на парични еквиваленти

На сметката 109- Вредносно усогласување на парични еквиваленти, се евидентира пресметаното вредносно усогласување на паричните еквиваленти.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan