Accounting Documents
106
Синтетска сметка

Депозити - парични еквиваленти

На сметката 106 - Депозити - парични еквиваленти се евидентираат депозитите по видување и депозитите со рок на доспеаност до три месеци или помалку.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan