Accounting Documents
102
Синтетска сметка

Парични средства во благајна

На сметката 102 - Парични средства во благајна, се евидентираат состојбата и уплати и исплати на готовина на главната благајна, благајната на продавница, благајна на сервисот и останатите видови благајна во зависност на дејноста на друштвото. Друштвото во рамки на ова сметка по потреба води преодна сметка за благајната на продавница.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan