Accounting Documents
101
Синтетска сметка

Издвоени парични средства и акредитиви

На сметката 101 - Издвоени парични средства и акредитиви, се евидентираат средствата издвоени на посебни сметки кај банките за отворени акредитиви во земјата, за исплата на чекови, за инвестиции и за други намени.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan