Accounting Documents
100
Синтетска сметка

Парични средства на трансакциски сметки во денари

На сметката 100 – Парични средства на трансакциски сметки во денари, се евидентираат денарските паричните средства на трансакциските сметки (друштвото оваа сметка ја расчленува согласно бројот на отворени трансакциски сметки кај банките), како и искористените рамковни кредити.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan