Accounting Documents
020
Синтетска сметка

Вложувања во недвижности за наем

На сметката 020 - Вложувања во недвижности за наем, се евидентираат недвижностите кое се чуваат од страна на сопственикот или наемателот во финансискиот наем за да се заработат наемнини.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan