top of page

Картичка на производ

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central и услугите на Логин Системи - победничка комбинација за твојата организација
Миграција на претходните податоци (3-4 седмици)

Миграција на претходните податоци (3-4 седмици)

€4.500,00Price
Excluding Tax |

Мигрирањето на податоците е процес на префрлање на претходните податоци од постоечкиот деловен програм во Dynamics NAV / 365 Business Central. Ако постои техничка можност, се префрлуваат книжените ставки од Главната книга, деловните трансакции за артиклите и услугите, картичките на добавувачите и купувачите како и сметките во банка.

Во своето преку 20 годишно работење Логин Системи има имплементирано софтверски решенија во преку 400 македонски фирми, банки и институции. Работиме посветено за да ја извршиме поставената задача навремено, стручно и во буџетот што сме го договориле со корисникот.
 
Логин Системи е овластен Мicrosoft Dynamics NAV партнер од 2003та година – прва фирма во регионот (Македонија, Косово, Албанија).
Потсетување: Порано Dynamics NAV се викаше Navision, а најновиот назив е Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Поврзани производи

Product LS

12

Ако поинаку не е наведено, цените се без влучен ДДВ кој изнесува 5% за софтверот, а 18% за услугите. Го задржуваме правото на промена на цените или производите без претходна најава. 

Сакаш помош? Избери од нашите консултантски услуги и воспостави брзо ERP систем во твојата организација.

bottom of page