top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

видео

MSDyn365

технологија microsoft

Визија за иновација

Меѓу целите на дигиталната трансформација е да се направат информациите подостапни за оние на кои им се потребни.

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

MakasIT.gif

Меѓу целите на дигиталната трансформација е да се направат информациите подостапни за оние на кои им се потребни, без разлика дали се потрошувачи, носителите на одлуки или вработени. Малопродажната индустрија не е исклучок, а бизнисите ги искористија предностите на многу иновативни решенија за да ги збогатат искуствата на нивните засегнати страни со користење на апликации кои се соочуваат со клиенти и дигитални алатки на работното место.


Трговците на мало сега имаат подобар увид за тоа како нивните клиенти ги перципираат нивните брендови, а овие бизниси се способни да донесуваат поинформирани одлуки.


Во ова видео, ќе откриете како лидерот во индустријата Крогер ја користи технологијата на Microsoft за да ги поттикне своите потрошувачи, вработени и даватели на услуги на CPG со уникатни дигитални решенија.


Видео: Визија за иновација


Дигиталната трансформација на малопродажната индустрија вклучува давање лесен пристап на сите заинтересирани страни до сите информации што им се потребни, така што клиентите можат да го направат најдоброто можно купување, а вработените да можат најдобро да работат.


#microsoft #kroger


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page