top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

информација

видео

Видео честитка од ко-основачот на QBS Груп, деловен партнер на Логин Системи

Основачот на Логин Системи, Венко Глигоров, доби видео честитка од ко-основачот на QBS Груп за неколку годишната успешна соработка меѓу...

пишува:

Angel Face

Автор

14.11.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Видео честитка од ко-основачот на QBS Груп, деловен партнер на Логин Системи

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

MakasIT.gif


Основачот на Логин Системи, Венко Глигоров, доби видео честитка од ко-основачот на QBS Груп за неколку годишната успешна соработка меѓу двете организации.Joop van Voorthuijsen, Co-founder & Member of the Supervisory Board @ QBS Group
Joop van Voorthuijsen, Co-founder & Member of the Supervisory Board @ QBS Group

Во честитката се вели дека (QBS) се почестени со успехот на Логин Системи како Microsoft Dynamics Partner и дека посакуваат да продолжи заедничкото партнерство.


Кјубиес е најголемата и најбрзо растечката интернационална мрежа на партнери на Microsoft Dynamics која се состои од 350 фирми во 15 земји. Според Мариа Гарана, потпретседател на Microsoft Business Solutions за ЕМЕА, партнерите во мрежата на Кјубиес се поуспешни до 40% од другите фирми за Microsoft Dynamics NAV.


Видео честитката може да се погледне подолу.
#msdynnav #msdyn365bc #сметководство #ерп #erp


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page