top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

функционалности

видео

Видео: Исплатно ливче на вработен за плата во Microsoft Dynamics NAV

Во оваа видео сесија, Евгенија Ѓорѓиева покажува како се креира исплатно ливче за вработен. Исплатното ливче може да се печати или да се...

пишува:

Angel Face

Автор

30.04.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Видео: Исплатно ливче на вработен за плата во Microsoft Dynamics NAV

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gifВо оваа видео сесија, Евгенија Ѓорѓиева покажува како се креира исплатно ливче за вработен. Исплатното ливче може да се печати или да се сними во PDF, Excel или Word. 

Дополнително, Логин Системи разви опција за испраќање на исплатното ливче преку електронска пошта. Функционалностите за пресметка на плата се изработени од тимот на Логин Системи.


Прегледај го видеото со кликнување на сликата подолу ...Повеќе за човечки ресурси и плата:


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page