top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

MSD365BC.png

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

MSD365BC.png

Real Madrid: Connecting with 500M passionate fans worldwide - bringing technology into play

видео

референци

MSDyn365

технологија microsoft

УНИЦЕФ ги инспирира донаторите со Microsoft Dynamics 365 Customer Insights

УНИЦЕФ и Microsoft започнаа глобално партнерство фокусирано на зајакнување, едукација и заштита на раселените деца и млади луѓе.

пишува:

Angel Face

логин системи

26.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

УНИЦЕФ ги инспирира донаторите со Microsoft Dynamics 365 Customer Insights

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

Креирајте човечка врска со Навигаторот за продажба на Dynamics 365 и LinkedIn

MakasIT.gif

Во 2019 година, УНИЦЕФ Холандија се здружи со Microsoft Dynamics 365 Customer Insights за подобро разбирање, ангажирање и задржување на донаторите, претворајќи ги во доживотни поддржувачи за да добијат критична поддршка за мисијата на УНИЦЕФ. УНИЦЕФ работи во 190 земји и територии за да допре до најзагрозените деца и адолесценти и да ги заштити правата на секое дете, насекаде.


УНИЦЕФ и Microsoft започнаа глобално партнерство фокусирано на зајакнување, едукација и заштита на раселените деца и млади луѓе преку технологија. Заедно, тие се посветени на зголемување на нивните уникатни предности - технологија, експертиза, ресурси и застапување за да се трансформираат животите на ранливите деца и млади луѓе.


Видео: УНИЦЕФ ги инспирира донаторите со Microsoft Dynamics 365 Customer Insights


#UNICEF служи за заштита на правата на децата на глобално ниво. Работејќи низ 190 земји и територии, УНИЦЕФ им помага на децата во неповолна положба да добијат образование, исхрана и потребна здравствена заштита. За да го направи тоа, УНИЦЕФ мора да ангажира донатори за поддршка. Во 2019 година, УНИЦЕФ се здружи со #Microsoft Dynamics 365 #CustomerInsights за да го подобри ангажманот и да се погрижи тие донатори да се претворат во доживотни поддржувачи.


#msdyn365 #customerinsights

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png
arrow&v

Поврзани производи и услуги

Dyn365 BC – Консултација (1 час)

Dynamics NAV / 365 Business Central - Демо инсталација (1 месец)

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page