top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

блог

видео

референци

MSDyn365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Решението за Spy Alarms беше Microsoft Dynamics 365 Field Service со Microsoft Dynamics 365 Business Central.

пишува:

Angel Face

логин системи

28.03.2023

Notebook and Fountain Pen

категории

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MakasIT.gif

Spy Alarms е брзо растечки бизнис кој опслужува повеќе од 45.000 клиенти во југоисточниот дел на Англија. Компанијата се специјализира за електронски безбедносни и противпожарни системи. За да им даде на своите клиенти најдобра можна услуга, таа мора да биде на чело на технологијата како што се развива.


Бизнисот брзо се зголемува и по органски пат и преку амбициозна стратегија за купување. Во текот на последните десет години, Spy Alarms се здобива со 21 нов бизнис. Hugo De Beer, групен технички директор во Spy Alarms, објаснува дека постоечкиот бизнис систем веќе го достигнал својот максимум.Video: Spy Alarms secures a platform for rapid growth through its use of Dynamics 365


По истражувањето на пазарот, тимот на Spy Alarms се одлучува за Microsoft Dynamics 365 како своја нова платформа за бизнис операции. Hugo De Beer објаснува:


„Решението за нас беше Microsoft Dynamics 365 Field Service со Microsoft Dynamics 365 Business Central.“

Откако се надградува на Microsoft Dynamics, тимот на Spy Alarms испорачува подобрена ефикасност и има придобивки во продуктивноста низ скоро сите бизнис процеси.
0 comments

コメント


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page