Актуелни објави

Бесплатниот веб калкулатор за плата е дополнет со коефициенти за 2021 година

Пејпал: Нова премиум услуга 1-на-1 за бизнис сметка за наплата преку МК картичка

Логин Системи надгради Шведска компанија со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Онлајн конвертор: Шест комбинации на конверзија на текст од MK фонт/латиница во кирилица и обратно

|

|

|

Heading 1

Heading 6

пишува:

Автор

датум

Photo caption

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Allstate transforms the customer experience with Azure AI

Analytics & AI solution video

Starbucks and Microsoft: Deliver intelligent supply chain

Build Agile Business Processes Solution Overview

Customer Story: Clifton Coffee Recap

MakasIT.gif

Кој е подобар налог за книжење: Инфо-биро или Логин Системи?


Во овој пост ќе презентираме како изгледаат налозите за книжење кои се креираат при книжење на дневниот промет преку ПОС кај програмите за сметководство на Инфо-биро и Логин Системи (функционалноста е вградена во Microsoft Dynamics NAV).Инфо-биро


Во продолжение го претставуваме налогот за книжење на Инфо-биро. Сликата е преземена од фејсбук страната на Инфо биро на адресата тука. Без да навлегуваме во содржината, се изненадивме дека налогот за книжење е на латиница.Логин Системи

Налозите за книжење се изработени од Логин Системи за подобрување на функционалноста на Microsoft Dynamics NAV. Податоците од POS терминалите се собираат во централниот сервер и автоматски се генерираат налози за производство и налози за продажба. Потоа овие налози се книжат и се генерираат налозите за книжење во главната книга.


ПОС каси и централен сервер


Повеќе за ПОС има на линкот на Логин Системи https://goo.gl/xVWMvM


Налогот за книжење на Логин Системи содржи информации за дневниот промет и истиот може да биде збирен за локација или за ПОС терминал. На крајот во налогот е излистан рекапитулар со сите користени конта.Повеќе за налог за книжење и ЕРП системот Dynamics NAV има на www.ERP.mk/DynamicsNAV.

#DynamicsNAV #Сметководство #ДеловенСофтвер #ERP

#СпоредбаКонкуренција

1 comment
arrow&v
Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan