top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

|

|

|

Споредба на Вработени меѓу конкуренцијата за деловни софтвери

Секој купувач има свои потреби, вкусови и буџет. Издвоивме три програми на пазарот според кои можете да прегледате како изгледаат...

пишува:

Angel Face

Автор

28.04.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Споредба на Вработени меѓу конкуренцијата за деловни софтвери

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif


Секој купувач има свои потреби, вкусови и буџет. Издвоивме три програми на пазарот според кои можете да прегледате како изгледаат екраните за внесување и преглед на податоци за вработен(ите).


Во продолжение ги претставуваме главните екрани за вработени кај програмите Dynamics NAV, Pantheon и Helix. На крајот ќе Ве прашаме: Кој екран највеќе Ви се допаѓа? Која картичка е најфункционална?Microsoft Dynamics NAV со Логин Системи


Извор: https://www.loginsystems.biz/DynamicsNAV/hrm/OsnoviHRM/Vraboteni (превземено на 03.03.2018)

Веб сајт на фирмата/производот: www.ERP.mk/DynamicsNAVPantheon од Даталаб


Извор: https://usersite.datalab.eu/images/wiki/EU/44974.gif (превземено на 03.03.2018)

Веб сајт на фирмата/производот: www.datalab.com.mkHelix од Зонел

Извор: https://www.youtube.com/watch?v=7dp850iVRJI&t=20s (превземено на 03.03.2018)

Веб сајт на фирмата/производот: www.zonel.com.mkКој екран највеќе Ви се допаѓа? Која картичка на вработен е најфункционална?Напомена: Ги повикуваме горенаведените фирми да достават евентуално други слики од нивните екрани. Останатите фирми што нудат деловен софтвер може да стават слики од своите производи во коментар на овој пост.0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page