top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

функционалности

Споредба на Артикли меѓу конкуренцијата за деловни софтвери

Секој корисник има свои потреби, вкусови и буџет. Издвоивме три програми на пазарот според кои можеш да прегледаш како изгледаат екраните...

пишува:

Angel Face

Автор

28.04.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Споредба на Артикли меѓу конкуренцијата за деловни софтвери

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

MakasIT.gifСекој корисник има свои потреби, вкусови и буџет. Издвоивме три програми на пазарот според кои можеш да прегледаш како изгледаат екраните за внесување и преглед на податоци за артикл(ите).


Во продолжение ги претставуваме главните екрани за артикли кај програмите Dynamics NAV, Pantheon и Helix. На крајот ќе Ве прашаме: Кој екран највеќе Ви се допаѓа? Која картичка е најфункционална?Microsoft Dynamics NAV со Логин СистемиИзвор: https://www.loginsystems.biz/DynamicsNAV/scm/Zaliha (превземено на 08.03.2018)

Веб сајт на фирмата/производот: www.ERP.mk/DynamicsNAVPantheon од ДаталабИзвор: https://usersite.datalab.eu/Wiki/tabid/178/language/mk-MK/Default.aspx?ctxid=6454 (превземено на 08.03.2018)

Веб сајт на фирмата/производот: www.datalab.com.mkHelix од Зонел


Извор: http://www.zonel.com.mk/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0-helix/ (превземено на 08.03.2018)

Веб сајт на фирмата/производот: www.zonel.com.mkКој екран највеќе Ви се допаѓа? Која картичка на артикл е најфункционална?Напомена: Ги повикуваме горенаведените фирми да достават евентуално други слики од нивните екрани. Останатите фирми што нудат деловен софтвер може да стават слики од своите производи во коментар на овој пост.


#DynamicsNAV #Сметководство #ДеловенСофтвер #ERP


#СпоредбаКонкуренција

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page