top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

press release

Поставен календар за бизнис настани и запазување на рокови кон УЈП и институциите

Скопје, 20.02.2019. Логин Системи објавува дека е поставен календар за бизнис настани и рокови кои треба да се запазуваат при испраќање...

пишува:

Angel Face

Автор

20.02.2019

Notebook and Fountain Pen

категории

Поставен календар за бизнис настани и запазување на рокови кон УЈП и институциите

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MakasIT.gif

Скопје, 20.02.2019. Логин Системи објавува дека е поставен календар за бизнис настани и рокови кои треба да се запазуваат при испраќање на извештаи кон Управата за јавни приходи и другите институции во Македонија.


„Целта ни е корисниците на услугите на нашиот веб сајт да имаат место кадешто ќе се информираат и потсетуваат за наредните настани и рокови.“ изјави Венко Глигоров, модератор на сајтот на Логин Системи.


Со кликнување на одреден настан се добиваат повеќе информации за настанот со можност настанот да се копира во календарот на самиот посетител на сајтот.


Бизнис календарот се наоѓа на линкот тука!0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page