top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

информација

функционалности

Користење програми за сметководство и деловно работење. Кој е најпопуларен?

Анализиравме 4 софтверски решенија од производители што се присутни на македонскиот пазар и тоа од Datalab, Зонел, Инфо-биро и Microsoft.

пишува:

Angel Face

Автор

07.03.2020

Notebook and Fountain Pen

категории

Користење програми за сметководство и деловно работење. Кој е најпопуларен?

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MakasIT.gif

Користење програми за сметководство и деловно работење. Кој е најпопуларен?
Користење програми за сметководство и деловно работење. Кој е најпопуларен?

Анализирав четири софтверски решенија од производители што се присутни на македонскиот пазар и тоа од Datalab, Зонел, Инфо-биро и Microsoft со имплементација и одржување од Логин Системи. Селекцијата е направена според јавните податоци достпани на интернет.


Datalab, Зонел, Инфо-биро и Microsoft со имплементација и одржување од Логин Системи
Datalab, Зонел, Инфо-биро и Microsoft со имплементација и одржување од Логин Системи


Во оваа објава ќе прикажам за индикаторот на популарност.


Индикатор на популарноста


Популарноста во користењето ја покажува општата прифатеност на решението во Македонија и во светски рамки. Бројот на корисници уверува во вграденото знаење во самото решение и во стабилноста на производот и услугите.Број на фирми-корисници
Број на фирми-корисници


Со преку 160.000 фирми и организации, Dynamics NAV / 365 Business Central е убедливо најпопуларниот сметководствен софтвер во однос на другите фирми.Вкупен број на лиценци
Вкупен број на лиценци


Dynamics NAV / 365 Business Central има преку 2.7 милиони корисници во светот и оваа бројка е убедливо подобра од другите. Бидејќи не се гледа добро на графикот погоре, програмот Хеликс има 5100 лиценци, а CFMA на Инфо-биро има 2500 лиценци. Бројот на лиценци за Хеликс и ЦФМА се претпоставени бројки бидејќи на нивните сајтови не пишува кој е нивниот точен број.


Ако поседуваш повеќе информации за производителите или сакаш да се излиста друга фирма, најдолу има можност за коментирање.


Видео: Experience Microsfot Dynamics 365 Business CentralПовеќе видеа има на линкот www.erp.mk/video.


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page