top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

Пазар3, водечкиот МК онлајн сервис преминува на Microsoft Dynamics NAV

Скопје, 06.08.2018. Логин Системи и Пазар3 потпишаа договор за имплементирање на софтвер за сметководство и деловно работење базирано на...

пишува:

Angel Face

Автор

06.08.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Пазар3, водечкиот МК онлајн сервис преминува на Microsoft Dynamics NAV

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Пазар3 преминува на Microsoft Dynamics NAV со Логин Системи


Скопје, 06.08.2018. Логин Системи и Пазар3 потпишаа договор за имплементирање на софтвер за сметководство и деловно работење базирано на Microsoft Dynamics NAV. Софтверското решение ќе ги автоматизира сите процеси во деловното работење на Пазар3 и ќе ја унапреди услугата на Пазар3 за своите коминтенти.

Покрај сметководството и финансиите, Пазар3 ќе ги користи и функционалностите на продажба и маркетинг. Софтверското решение ќе овозможи подобро да се информираат корисниците на Пазар3, вработените ќе може да ги изведуваат работните задачи на време и ќе се постигне интегрирано работење меѓу веб сајтот и Microsoft Dynamics NAV.


„Анализиравме повеќе решенија и го одбравме Dynamics NAV како основа, а Логин Системи како наш соработник во имплементирањето", изјави Ајлин Шеали, извршен менаџер на Пазар3. „Ова решение ни овозможува комплетно и интегрирано работење меѓу ЕРП системот и веб сајтот и ни нуди поддршка за повеќе земји и на повеќе јазици".Целта на Пазар3 Бизнис моделот е да обезбеди лесно, ефективно и безбедно огласување. Преку Пазар3, физичките лица и компаниите од Македонија може да продаваат, купуваат и разменуваат предмети преку Интернет. 

За Пазар3

Pazar3.mk, е најголемото место за тргување во Македонија. Во Пазар3 може да се продадат предметите и услугите кои повеќе не се потребни и да се купат предметите кои се потребни: Куќи, Автомобили, Работа, Камери, Мобилни телефони, Миленичиња и многу повеќе! Повеќе на www.Pazar3.mk.


За Microsoft Dynamics NAV и Логин Системи

Microsoft Dynamics NAV е најкомплетниот интегриран систем што се нуди во Македонија. Тој е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - преку 150.000 организации работат со NAV. Повеќе информации за Dynamics NAV има на www.EPR.mk/DynamicsNAV.

Логин Системи е овластен провајдер на решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес.  #Сметководство #MSDynNAV #MSDyn365BC #DynamicsNAV #ЛогинСистеми


0 comments

Comentarios


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page