top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

Одржан семинарот - Од локален софтвер кон ERP систем

На семинарот се споредуваше традиционалното водење на сметководството кај фирмите и новото подобрено работење со помош на хостирано...

пишува:

Angel Face

Автор

05.10.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Одржан семинарот - Од локален софтвер кон ERP систем

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

На семинарот се споредуваше традиционалното водење на сметководството кај фирмите и новото подобрено работење со помош на хостирано решение Dynamics NAV.


Повеќе има на линкот тука ...


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page