top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

информација

функционалности

Нова ролја: Бренд менаџер во Microsoft Dynamics NAV

Скопје, 05.07.2018 - Новости. Логин Системи изработи нова ролја за Dynamics NAV која може да ја користат лицата што обавуват активности...

пишува:

Angel Face

Автор

05.07.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Нова ролја: Бренд менаџер во Microsoft Dynamics NAV

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MakasIT.gif

Скопје, 05.07.2018 - Новости. Логин Системи изработи нова ролја за Dynamics NAV која може да ја користат лицата што обавуват активности на бренд менаџер во македонските компании во трговијата на големо и мало.


Бренд менаџер во Microsoft Dynamics NAV
Бренд менаџер во Microsoft Dynamics NAV

Ролјата „Бренд менаџер“ се базира на активностите поврзани со набавките од брендовите, работата со кампањи и сегменти како и помош во продажбата. Исто така на главниот екран се појавуваат и команди за анализа на залихата, менаџмент со фондовите што ги даваат добавувачите и перформансите во продажбата и набавките.


Бренд менаџерот може да избере на главниот екран кои му се омилени артикли и кои добавувачи да ги следи.


Главниот екран на ролјата „Бренд менаџер“
Главниот екран на ролјата „Бренд менаџер“

Една битна компонента за ролјата на бренд менаџерот е калкулацијата на цени за различни групи на купувачи и одредување на попусти според артикли, групи на артикли или кампањи.


Галеријата на слики подолу во текстот ги прикажува главните делови од ролјата.

Галерија слики од главниот екранОстанати нови или подобрени ролји од Логин Системи за Dynamics NAV: 

Microsoft Dynamics NAV (или Dynamics 365 Business Centra) е најкомплетниот интегриран сметководствен систем што се нуди во Македонија. Тој е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 150.000 организации работат со NAV. Повеќе информации за Dynamics NAV има на www.ERP.mk/DynamicsNAV.


Логин Системи е овластен партнер и имплементатор на решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес. Повеќе за Логин Системи има на www.LoginSystems.biz.


0 comments

Comentários


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page