top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

функционалности

Ник Кафе и Маркет од Стража со ПОС апликација на Логин Системи

Скопје, 08.06.2018. Апликацијата на Логин Системи за ПОС работење е успешно инсталирана во ново-отворениот продажен објект "Ник кафе и...

пишува:

Angel Face

Автор

08.06.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Ник Кафе и Маркет од Стража со ПОС апликација на Логин Системи

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

Излогот на Ник Маркет (ПОС апликација на Логин Системи)
Излогот на Ник Кафе и Маркет

Скопје, 08.06.2018. Апликацијата на Логин Системи за ПОС работење е успешно инсталирана во ново-отворениот продажен објект "Ник кафе и маркет" на Стража.


ПОС апликацијата е поврзана со централен сервер за сметководство и деловно работење базирано на Microsoft Dynamics NAV. Податоците од работењето на Ник Маркет се префрлуваат на централниот сервер и заедно се обработуваат со податоците од другите продажни објекти.


Во Ник маркет може да се набават кондиторски производи, безалкохолни пијалаци како и сендвичи и кафе.Повеќе информации за ПОС апликацијата на Логин Системи има на блогот "ПОС апликација за ресторани, кафулиња и продавници".


 

Логин Системи е овластен партнер и имплементатор на сметководствени и бизнис решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес. 0 comments

Comentários


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page