top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

видео

MSDyn365

Демо за Microsoft Dynamics 365 Customer Insights

Customer Insights помага да се вклучат клиентите, да се засилат вработените, да се оптимизираат процесите и активностите ...

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Дознајте за новите способности за Customer Insights додадени за време на лансирањето на Business Application April 2019. Customer Insights помага да се вклучат клиентите, да се засилат вработените, да се оптимизираат процесите и активностите како и да се трансформираат производите и услугите.


Разбирањето на вашите клиенти бара интелигентно обединување на податоците. Погледнете го видеото за повеќе:

 

Видео: Демо за Microsoft Dynamics 365 Customer Insights

 
0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page