top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

видео

MSDyn365

Градините на Тиволи ги воодушевуваат гостите со Dynamics 365 Customer Insights

Тиволи Гарденс ја продолжува својата долга традиција на имагинација и иновации со Dynamics 365 Customer Insights.

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Градините на Тиволи ги воодушевуваат гостите со Dynamics 365 Customer Insights

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

MakasIT.gif

Градините Тиволи, вториот најстариот светски забавен парк во Европа, ја продолжува својата долга традиција на имагинација и иновации со Dynamics 365 Customer Insights.


Од возења до ресторани, претстави и прошетки, 4,5 милиони годишни гости на Тиволи Гарденс ги посетуваат за да се вклучат во широк спектар на активности. Dynamics 365 Customer Insights ги прави податоците собрани во паркот и преку онлајн ангажман да испорача насочени понуди и промоции кои почесто ќе ги враќаат клиентите на подолг престој.


Видео: Градините на Тиволи ги воодушевуваат гостите со Dynamics 365 Customer Insights


#TivoliGardens користи @Microsoft #Dynamics365 за да им овозможи поперсонализирани искуства на нивните 4,5 милиони годишни посетители. Гледајте го ова видео и контактирајте со Login System за да дознаете повеќе за тоа како да ги користите податоците за да ја изградите лојалноста на клиентите.0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page