top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

Логин Системи покренува иницијатива #МојатаРабота

Логин Системи покренува иницијатива под називот #МојатаРабота. Иницијаторот Венко Глигоров вели дека идејата е познати и помалку познати...

пишува:

Angel Face

Автор

05.08.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Логин Системи покренува иницијатива #МојатаРабота

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Логин Системи покренува иницијатива под називот #МојатаРабота. Иницијаторот Венко Глигоров вели дека идејата е познати и помалку познати лица да ја претстават накусо својата работа и да споделат бизнис совети во неколку реченици. "Напишаните бизнис приказни ќе ги ставаме на форумот од веб сајтот на Логин Системи како референци."


Овие бизнис совети ќе се споделуваат од време на време на социјалните мрежи Фејсбук, Инстаграм и Твитер. Целта е да се сврти вниманието кон економијата, работата и деловните вредности. Исто така, Логин Системи посакува да се збогати националното бизнис знаење и да се поттикнат многу повеќе млади луѓе да креираат производи, услуги, и да се вклучат во реалната економија во Македонија.
Според Глигоров, бруто-домашниот производ (БДП или анг. GDP) го создаваат луѓето во реалниот бизнис сектор. Тие се јунаците на Македонија.


"Иако е важно да се истакнуваат нашите граѓани што успеваат во светот, сепак стожерот на Македонија се токму нашите стопанственици и професионалци што живеат и работат во Македонија (или вработуваат луѓе во Македонија). Да ги истакнеме бизнисите и личностите кои извезуваат наши производи и услуги на светските пазари." пишува Глигоров.


Во иницијативата има место и за државните службеници кои ја олеснуваат работата на бизнисите и организациите во подобрувањето на македонската економија. Постојат такви службеници од пониските нивои кои заслужуваат да бидат истакнати како примери и да дадат свои совети на нивните колеги од администрацијата.


Покрај изборот на Логин Системи за истакнати стопанственици и професионалци, ќе се остави простор и другите да предлагаат и да пишуваат бизнис совети. Тоа ќе може да се прави на страницата “Сподели ја твојата бизнис приказна”.


"Дали мислите дека е потребно вакво нешто?" прашува на крајот од својот пост, Венко Глигоров.0 comments

Comentários


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page