top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

MSD365BC.png

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

MSD365BC.png

Real Madrid: Connecting with 500M passionate fans worldwide - bringing technology into play

видео

референци

MSDyn365

технологија microsoft

Наоѓање магија во мешавината на иновации, технологија и вкус

Производителот за широка потрошувачка, Majans, гледа на технологијата како клучна состојка за создавање ново движење во грицкањето ...

пишува:

Angel Face

логин системи

06.07.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Наоѓање магија во мешавината на иновации, технологија и вкус

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

Креирајте човечка врска со Навигаторот за продажба на Dynamics 365 и LinkedIn

MakasIT.gif

Производителот на производи за широка потрошувачка, Majans, гледа на технологијата како клучна состојка за создавање ново движење во грицкањето при истовремено отклучување на потенцијалот на вработените и зголемување на растот.


Со Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management и IoT Intelligence, Majans ги обезбедува своите непосредни работници, менаџментот и главните одлучувачи на Ц ниво, со податоци во реално време, доставувајќи им значајни сигнали и увид за создавање квалитетен производ за конкурентните пазари.


Погледнете повеќе на видеото и линкот од статијата:


Video: Finding magic in the mix of innovation, technology, and flavorСо #Microsoft Dynamics 365, #Majans ги храни своите работници со податоци во реално време, нудејќи значајни сигнали и согледувања за да продолжат да создаваат квалитетен производ на конкурентниот пазар.Повеќе инфо: https://customers.microsoft.com/en-gb/story/746973-majans-manufacturing-dynamics-365Закажи консултација:


Прегледај ја лиценцата Microsoft Dynamics 365 Business Central:#msdyn365


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png
arrow&v

Поврзани производи и услуги

Dyn365 BC – Консултација (1 час)

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page