top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

MSDyn365

Модниот продавач на мало BESTSELLER ја намалува измамата и загубата со Dynamics 365 Fraud Protection

На BESTSELLER му требаше моќно решение за брзо да ги идентификува и истражи потенцијалните извори на измама и загуба на залихи...

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Модниот продавач на мало BESTSELLER ја намалува измамата и загубата со Dynamics 365 Fraud Protection

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Како и другите брендови низ индустријата, на модниот трговец BESTSELLER му требаше моќно решение за брзо да ги идентификува и истражи потенцијалните извори на измама и загуба на залихи во илјадниците продавници низ целиот свет.


Модниот трговец на мало BESTSELLER имаше проблем кога стануваше збор за губење на приходите поради лажни враќања и кражби, но тие не можеа да го идентификуваат проблемот постојано низ географски области. Тие ја распоредија Microsoft Dynamics 365 Fraud Protection за да помогнат. По успешната пилот програма, BESTSELLER ја прошири програмата низ целиот свет, заштедувајќи милиони долари во приход како резултат. Дознајте како во ова видео.


Видео: Модниот продавач на мало BESTSELLER ја намалува измамата и загубата со Dynamics 365 Fraud Protection


BESTSELLER користеше Microsoft Dynamics 365 Fraud Protection за да ги забележи шемите на активности што сугерираат измама и да ја поправи ситуацијата. По успешното пилотско распоредување, BESTSELLER ја промовираше заштитата од измами низ своите продавници во Европа и на крајот во светот. Компанијата предвиде дека како резултат на тоа заштедила милиони долари, а истовремено ја зајакнала основната вредност на довербата на BESTSELLER.

2 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Dyn365 BC Суштински корисник (месечна претплата)

Малопродажба и работа со каси (месечна претплата)

Dyn365 BC – Советување и проценки (1 ден)

Dynamics NAV / 365 Business Central - Демо инсталација (1 месец)

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page