top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

технологија microsoft

Семејниот бизнис со храна ги зачинува операциите

Со глобална продажба, четири локации и мобилна работна сила, погледнете како Гарнер го користи Microsoft 365 Business за да поврзе се.

пишува:

Angel Face

Автор

27.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Семејниот бизнис со храна ги зачинува операциите

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Garner Foods е четврта генерација на семејна сопственост и управуван бизнис со седиште во Северна Каролина. Со глобална продажба, четири локации и мобилна работна сила, погледнете како Гарнер го користи Microsoft 365 Business за да го поврзе сето тоа.


Погледнете ја видео приказната за повеќе.

Видео: Семејниот бизнис со храна ги зачинува операциите, го намалува времето за имплементација на новиот уред за 50 проценти


Microsoft 365 Business пакетот е сите алатки што му требаат на #GarnerFoods, надополнети со безбедност, на едно место.


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page