top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

|

|

|

Министерство за здравство и човечки ресурси: Соработка и грижа

Соодветните алатки за продуктивност и соработка се клучни за секоја организација да ги постигне своите цели во дигиталната трансформација.

пишува:

Angel Face

Автор

02.06.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Министерство за здравство и човечки ресурси: Соработка и грижа

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Изборот на соодветни алатки за продуктивност и соработка е клучно за секоја организација да ги постигне своите цели во дигиталната трансформација.


За да може вработените ефикасно да споделуваат информации низ повеќе оддели и проекти, деловните субјекти мораат да ги зајакнат своите работници и клиенти преку пристап до најдобрата дигитална технологија што е достапна. Правејќи продуктивноста на нивните вработени да е главен фокус на нивните дигитални иницијативи, организациите можат да уживаат во растот што произлегува од зголемената соработка и поефикасните внатрешни процеси.


Погледнете го ова видео за да дознаете како Министерството за здравство и човечки услуги (DHHS) од Викторија, Австралија, ги користи Microsoft 365, Azure и Dynamics 365 за да ја зголеми продуктивноста на вработените преку поефикасна соработка и поефикасни внатрешни процеси.


Видео: DHHS, соработка и грижаЗа организациите во дигиталното време, алатките за продуктивност и соработка што ги избираат можат да ги направат или разбијат нивните иницијативи за дигитална трансформација. Откријте како Министерството за здравство и човечки услуги (DHHS) од Викторија, Австралија, ги користи #MSDyn365 и #Azure за да ја зголеми својата оперативна ефикасност и да создаде подобри искуства на клиентите.


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png
arrow&v

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page