top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

Приказна за клиентите: Swarovski ја зголемува глобалната продажба и маркетинг со Microsoft Dyn365

Клиентите имаат интеракција со компаниите преку повеќе канали истовремено и собираат информации од различни извори.

пишува:

Angel Face

Автор

09.02.2024

Notebook and Fountain Pen

категории

Приказна за клиентите: Swarovski ја зголемува глобалната продажба и маркетинг со Microsoft Dyn365

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Линиите на процесот на продажба се замаглуваат. Клиентите имаат интеракција со компаниите преку повеќе канали истовремено и собираат информации од различни извори.


Координацијата на тимовите и алатките може да биде тешко, особено за светските брендови. Затоа Swarovski се откажува од повеќекратните продажни алатки во корист на единствен, кохезивен, поврзан систем.


Погледнете го ова видео за да дознаете повеќе за патувањето на Swarovski до поинтегрирана продажна сила со Dynamics 365.
Видео: Swarovski ја зголемува глобалната продажба и маркетинг со Microsoft Dyn3650 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page