top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

Брендирање на влезот на Логин Системи во изведба на Макас Инженеринг

Логин Системи го брендираше влезот во Логин Системи на ул. Н. Русински бр. 15 локал 14 - трговски центар Техника во Скопје.

пишува:

Angel Face

Автор

15.11.2020

Notebook and Fountain Pen

категории

Брендирање на влезот на Логин Системи во изведба на Макас Инженеринг

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

СКОПЈЕ --- Логин Системи го брендираше влезот во Логин Системи на ул. Н. Русински бр. 15 локал 14 - трговски центар Техника во Скопје.Брендирање на влезот на Логин Системи
Брендирање на влезот на Логин Системи


Креирањето и нивното поставување го изведе фирмата Макас Инженеринг. Повеќе инмформации за Макас инженеринг има на http://makas.biz/zanas.html.


Повеќе информации за контактирање со Логин Системи има на www.loginsystems.biz/kontakt.


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page