top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

press release

Нова официјална адреса на Логин Системи

После 20 години, Логин Системи го менува седиштето.

пишува:

Angel Face

Автор

03.07.2020

Notebook and Fountain Pen

категории

Нова официјална адреса на Логин Системи

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

СКОПЈЕ, Јули 2020 --- Денес Логин Системи, компанијата за деловни софтверски ERP решенија базирани на Microsoft Dynamics 365 Business Central (поранешен Dynamics NAV) објавува дека официјалната адреса (седиште) на друштвото е променета и гласи:


ул. Никола Русински бр. 15 локал 14, Скопје.

Локацијата со наведената адреса се наоѓа во населбата Карпош 3 во трговскиот центар Техника, веднаш до Ситимол во Скопје.
„После 20 години го менуваме седиштето. За арно нека е.“ изјави Венко Глигоров, основач и управител на Логин Системи.


Повеќе информации за контактирање со Логин Системи има на www.loginsystems.biz/kontakt.0 comments

Comentários


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page