top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

Логин Системи меѓу најветувачки 50 провајдери на Microsoft Dynamics за 2019

Скопје, 20.03.2019. Неодамна Логин Системи е информирана дека CIOReview ја смести компанијата Логин Системи во најтесниот избор на 50...

пишува:

Angel Face

Автор

20.03.2019

Notebook and Fountain Pen

категории

Логин Системи меѓу најветувачки 50 провајдери на Microsoft Dynamics за 2019

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif


Скопје, 20.03.2019. Неодамна Логин Системи е информирана дека CIOReview ја смести компанијата Логин Системи во најтесниот избор на 50 најветувачки провајдери за деловни солуции на Microsoft за годината 2019.CIOReview


Панелот за избор на провајдери на деловни решенија евалуираше неколку стотини провајдери според нивната способност да им помагаат на ИТ директорите и сопствениците на фирмите за да ги пребродуваат предизвиците. За таа цел CIOReview подготвува специјално издание за Microsoft решенија во која ќе се наоѓа и листата „50 најветувачки провајдери на солуции на Microsoft за 2019“.


Широкото портфолио на производите и услугите на Microsoft во комбинација со експертизата и програмерските ресурси се од голема полза за ИТ доректорите во нивната потрага за вистински избор за нивата организација.


CIOReview е магазин за технологија во компанииете со преку 77.000 претплатници низ САД. CIOReview.com е онлајн заедница од активни бзинис професионалци со преку милион посетители месечно и неколку илјади следбедници на Twitter и другите социјални мрежи. 


Со своето речиси 20 годишно искуство со Microsft Dynamics NAV, Логин Системи има најбогато искуство и палета на решенија за сметководство и деловни апликации во Македонија и регионот.


0 comments

コメント


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.