Интуитивен изглед за брза и продуктивна работа

Прегледај ги сликите од екраните на Dynamics NAV и увери се во комфорноста на интерфејсот за работа.
Изглед на картичка на конто
Изглед на картичка на артикл
Буџетирање на продажба
Си вика уште продажна прогноза или продажен план. (анг. Forecasting Sales)
Буџетирање лагер
Се вика уште Планирање на залихи (анг. Forecasting Inventory)
Картичка на артикл со атрибути
(анг. Item Card with Attributes Example)
Листа на артикли со рамка за факти
(анг. Item List with Attributes Fact Box)
Филтрирање при креирање фактура
(анг. Filter when Creating Invoice)
Искуство со Outlook во Dynamics NAV
(анг. Dynamics NAV Experience in Outlook - Your Business Inbox)
Урнек за праќање на фактура по email
(анг. Email Cover Letter Template for Invoice)
Прикажи повеќе
Заинтересиран си? Кликни тука за повеќе ...
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan