top of page

Работен тек (workflow)

Постави работни текови што ги поврзуваат бизнис-процесните задачи изведувани од различни корисници

Групи на работни текови и карактеристики

#СтандарденПакет

Групи на работни текови и карактеристики

 • Документи за продажба и набавка
   

 • Продажба и маркетинг
   

 • Финансии
   

 • Интегрирани работни текови
   

 • Администрација
   

 • Поддршка за процесот на автоматизација на редоследот на проекти (задачи)
   

 • Електронска пошта и Забелешки за известување од Microsoft Dynamics NAV
   

 • Дизајнер на работни текови

 

Повеќе инфо:
Link

Сподели информација
Работен тек (workflow)
Функционалности за работни текови и одобрувања
Општо за работни текови
Општо за работни текови
Продажби и маркетинг
Продажби и маркетинг
Набавки и интеграција
Набавки и интеграција
Групи на работни текови и карактеристики
Групи на работни текови и карактеристики

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page