top of page

Известување

Широка лепеза на опции за извештаи и известување

Извештаи во Microsoft Word

#СтандарденПакет

Извештаи во Microsoft Word

Направи си урнеци во Word и искористи ги во комерцијалното работење за фактури и извештаи

Корисникот (user) може да го користи Microsoft Word како подлога и неговите можности за едитирање за секој извештај. Еден извештај може да биде со различни подлоги, RDLC или Word или со двете подлоги.

 

Крајниот корисник може да го модифицира сопствениот извештај и да контролира која подлога е активна за одреден извештај.

Фактура која се „печати“ во Microsoft Word

Фактура која се „печати“ во Microsoft Word

Повеќе инфо:
Link

Сподели информација
Известување
Функционалности за известување и подготвување на извештаи
Извештаи во Microsoft Word
Извештаи во Microsoft Word
Време на креирање извештаи
Време на креирање извештаи
Подесување на податоци за извештаи
Подесување на податоци за извештаи
Jet Reports Express за Dynamics NAV
Jet Reports Express за Dynamics NAV

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page