top of page

Известување

Широка лепеза на опции за извештаи и известување

Време на креирање извештаи

#СтандарденПакет

Време на креирање извештаи

Наместо да чекаш и да ги блокираш другите, пушти извештај и обработка во предодредено време (без твоја интервенција)

Корисникот може да закаже кој извештај да се генерира во одреден момент, било да се повторува  или само еднаш и да биде внесен во сандачето на Центарот за улоги (Role Tailor).

 

Повеќе инфо:
Link

Сподели информација
Известување
Функционалности за известување и подготвување на извештаи
Извештаи во Microsoft Word
Извештаи во Microsoft Word
Време на креирање извештаи
Време на креирање извештаи
Подесување на податоци за извештаи
Подесување на податоци за извештаи
Jet Reports Express за Dynamics NAV
Jet Reports Express за Dynamics NAV

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page