top of page

Известување

Широка лепеза на опции за извештаи и известување

Jet Reports Express за Dynamics NAV

#СтандарденПакет

Jet Reports Express за Dynamics NAV

Прави си сам свои комбинирани извештаи во Microsoft Excel

Овој додаток на Microsoft Excel со Microsoft Dynamics NAV-дава на едноставен начин да креираш основни извештаи и деловни барања во Excel. Тој доаѓа од основните специфични функционалности како Table Builder, Извештаи од Главна Книга и др. 

 

Jet Reports Express исто така вклучува збир на клучни извештаи за корисниците на Excel. Оди на Customer Source за повеќе информации.

 

Останатите компоненти за извештаи ќе бидат опишани во рамките на назначените области за поедини функционалности.

Повеќе инфо:
Link

Сподели информација
Известување
Функционалности за известување и подготвување на извештаи
Извештаи во Microsoft Word
Извештаи во Microsoft Word
Време на креирање извештаи
Време на креирање извештаи
Подесување на податоци за извештаи
Подесување на податоци за извештаи
Jet Reports Express за Dynamics NAV
Jet Reports Express за Dynamics NAV

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page