top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

Златно корпоративно видео на Логин Системи

За светски сметководствен и бизнис софтвер каков што е Microsoft Dynamics NAV, прилега само светска промоција во Македонија. Сите...

пишува:

Angel Face

Автор

11.01.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Златно корпоративно видео на Логин Системи

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif


За светски сметководствен и бизнис софтвер каков што е Microsoft Dynamics NAV, прилега само светска промоција во Македонија. Сите активности мора да бидат светски. И нашите резултати сме обврзани да бидат светски како и резултатите на нашите клиенти.


Погледни го видеото подолу ...

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page