top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

Збогум Windows Phone. Од сега со Android ...

"После 17 години во употреба, го менувам мобилниот оперативен систем Windows Phone со Android." - напиша Венко Глигоров, основачот на...

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

"После 17 години во употреба, го менувам мобилниот оперативен систем Windows Phone со Android." - напиша Венко Глигоров, основачот на Логин Системи на својот фејсбук профил."Првиот Windows телефон го земав во 2001 година од Sagem - Sagem PocketPC WA3050. Тривијална информација, бев првиот во Македонија со Windows телефон. Во сите овие години, највеќе го користев телефонот iMate K-JAM. Бев презадоволен од опциите и перформансите на Windows телефоните.


Од пред некој ден, сум на Huawei P10 Lite со Android. Голема промена за мене.

Жалам што Мајкрософт го прекина развојот на Windows Phone - беше одличен оперативен систем со бројни предности за деловните корисници. Нивната одлука е да продолжат да ги унапредуваат апликациите за Android и iOS."


Галерија на Windows телефони што биле во употребаЛево-горе: Nokia Lumia (2015 - 2017)


Десно горе: HTC "BlackBerry" (2008-2010)


Лево долу: LG (2010 - 2012)


Десно долу: Nokia Lumia (2014 - 2015)


Лево горе: HTC JASJAR (2008 - 2009)


Десно горе: HP Pocket PC (2000) без GSM


Долу централно: HP iPAQ (2004 - 2006)


Од лево на десно:


Sagem PocketPC (2001 - 2004)


iMate K-JAM (2004 - 2006) и (2013 - 2014)


Huawei P10 Lite Android (2018 - ...) - замената за Windows Phone
0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page