top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

|

|

|

Во Фокус: Битка или соработка меѓу сметководителите и фирмите

Што се случува ако фирмата одлучи да користи ERP решение со вградено сметководство и интегрирано комерцијално-материјално работење? Дали...

пишува:

Angel Face

Автор

23.12.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Во Фокус: Битка или соработка меѓу сметководителите и фирмите

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Што се случува ако фирмата одлучи да користи ERP решение со вградено сметководство и интегрирано комерцијално-материјално работење? Дали со тоа фирмата кажува збогум на сметководственото биро? - пишува Венко Глигоров.


На прва помисла, користењето на ERP решенијата кај малите фирми ќе ја намали работата на сметководствените фирми. Некои бироа стравуваат дека ќе ја изгугат работата со своите клиенти. Веројатно со право мислат така. Но дали користењето сметководство базирано на ERP не може да биде голема можност за дополнителни приходи на сметководствените бироа? 


Продолжи да ја читаш целата колумна тука ...0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png
arrow&v

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page