top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

Видео: Традиционално и ново работење во сметководството

Бизнисот се менува. Потребите се менуваат. Компаниите се развиваат и се стремат да бидат побрзи на пазарот, со повеќе приходи и да ги...

пишува:

Angel Face

Автор

10.09.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Видео: Традиционално и ново работење во сметководството

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MakasIT.gif


Бизнисот се менува. Потребите се менуваат. Компаниите се развиваат и се стремат да бидат побрзи на пазарот, со повеќе приходи и да ги намалуваат трошоците. Традиционалниот начин со користење на надворешно сметководствено биро се унапредува со хостирано ERP решение кое го опфаќа сметководството и сите други операции во компанијата. Во еден интегриран систем.


Видеото ги презентира недостатоците на традиционалното работење и предностите со хостирано решение.
Покрај видео сесијата, повеќе за трендовите во сметководството има на линкот тука .0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page