top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

MSD365BC.png

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

MSD365BC.png

Real Madrid: Connecting with 500M passionate fans worldwide - bringing technology into play

функционалности

видео

Видео: Продажба и книжење фактури и испратници во Microsoft Dynamics NAV

Во оваа видео сесија, Евгенија Ѓорѓиева презентира за постапката на продажба во Microsoft Dynamics NAV. Како дел од материјалното...

пишува:

Angel Face

Автор

08.04.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Видео: Продажба и книжење фактури и испратници во Microsoft Dynamics NAV

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

Креирајте човечка врска со Навигаторот за продажба на Dynamics 365 и LinkedIn

MakasIT.gif

Продажба и книжење фактури и испратници во Microsoft Dynamics NAV

Во оваа видео сесија, Евгенија Ѓорѓиева презентира за постапката на продажба во Microsoft Dynamics NAV. Како дел од материјалното работење, во видеото е опфатен процесот од креирање на продажна порачка, и книжење на испратница и продажна фактура.


Исто така во видеото се презентира и налог за книжење.
Повеќе за материјалното работење во Dynamics NAV има на https://www.erp.mk/DynamicsNAV/scm. Повеќе за модулот за набавки има на линкот https://www.erp.mk/DynamicsNAV/scm/Prodazbi.


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png
arrow&v

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page