top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

функционалности

видео

Видео: Пресметка на плата за Microsoft Dynamics NAV

Втор дел од пакетот сесии за човечки ресурси и плата. Во оваа видео сесија, Евгенија Ѓорѓиева ја презентира постапката за пресметка на...

пишува:

Angel Face

Автор

30.04.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Видео: Пресметка на плата за Microsoft Dynamics NAV

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif


Втор дел од пакетот сесии за човечки ресурси и плата. Во оваа видео сесија, Евгенија Ѓорѓиева ја презентира постапката за пресметка на плата во Microsoft Dynamics NAV. Функционалностите за пресметка на плата се изработени од тимот на Логин Системи.

Прегледајте го видеото со кликнување на сликата подолу ...

Повеќе за човечки ресурси и плата:

  • Веб сајт: https://www.loginsystems.biz/DynamicsNAV/hrm

  • Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=6mEZzmf4Lx4&list=PLVmr6u2ZyQVutBtG8ShiOeUsaYPurxWJn

  • Бесплатна веб апликација за пресметка на плата: https://www.ERP.MK/platiLSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page