top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

|

|

|

Видео: Последен работен ден со Аџеј Џејн во Фероникели, Косово

Последниот работен ден на Аџеј Џејн во Фероникели, Косово

пишува:

Angel Face

Автор

17.07.2019

Notebook and Fountain Pen

категории

Видео: Последен работен ден со Аџеј Џејн во Фероникели, Косово

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

На 28ми јуни се сликавме со нашиот долгогодишен соработник, Аџеј Џејн (Ajay Jain). Тоа му беше последен работен ден во Ferronikeli, рудник и преработувач на никел во Косово. Ferronikeli работи со Dynamics NAV повеќе од 10 години. Имплементацијата и поддршката е од страна на Логин Системи.


На Аџеј Џејн му посакуваме многу успех во неговата кариера како експерт во финансиите.


Видео: На сликите се Аџеј Џејн, Пратик Џејн и Венко Глигоров. Видеото го изработи Аџеј.0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page