top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

функционалности

видео

Видео: Работа со документи за набавки во Dynamics NAV

Во оваа видео сесија, Евгенија Ѓорѓиева презентира за постапката на набавки во Microsoft Dynamics NAV. Како дел од материјалното...

пишува:

Angel Face

Автор

04.04.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Видео: Работа со документи за набавки во Dynamics NAV

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Работа со документи за набавки во Dynamics NAV

Во оваа видео сесија, Евгенија Ѓорѓиева презентира за постапката на набавки во Microsoft Dynamics NAV. Како дел од материјалното работење, во видеото е опфатен процесот од креирање на набавна порачка, книжење на приемница и набавна фактура како и сторнирање на сторнирање на набавна фактура преку автоматско креирање на кредитно одобрение.


Исто така во видеото се презентира и креирање на добавувач и артикл.

Повеќе за материјалното работење во Dynamics NAV има на https://www.erp.mk/DynamicsNAV/scm. Повеќе за модулот за набавки има на линкот https://www.erp.mk/DynamicsNAV/scm/Nabavki.

0 comments

Commentaires


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page