top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

Видео: Како изгледа Microsoft Dynamics NAV 2017

На нашиот видео канал на YouTube поставивме 12 минутно видео за интерфејсот на Microsoft Dynamics NAV 2017. Видеото може да го погледате...

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

На нашиот видео канал на YouTube поставивме 12 минутно видео за интерфејсот на Microsoft Dynamics NAV 2017. Видеото може да го погледате тука.Повеќе информации за Dynamics NAV 2017 има на линкот тука ...0 comments

Kommentarer


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page