top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

Видео „Како да направам“: Скенирани документи во Dynamics NAV

Со видео сесијата се покажува како се користат скенирани дојдовни документи. Обично овие дојдовни документи се прикачуваат на набавни...

пишува:

Angel Face

Автор

18.01.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Видео „Како да направам“: Скенирани документи во Dynamics NAV

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Со видео сесијата се покажува како се користат скенирани дојдовни документи. Обично овие дојдовни документи се прикачуваат на набавни фактури или на налог за книжење на набавки. Исто така може да се прикачат и на продажни документи - на пример, договори, порачки, спецификации и слично.


Повеќе инфо и преглед на видеото има тука.


1 comment
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page