top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

функционалности

Вчитување на екстерни фајлови XLS и TXT во Dynamics NAV

Документите се вчитуваат во Дневник на документи и тие може да содржат набавни и продажни фактури, налози за книжење и изводи од банките....

пишува:

Angel Face

Автор

10.11.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Вчитување на екстерни фајлови XLS и TXT во Dynamics NAV

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Документите се вчитуваат во Дневник на документи и тие може да содржат набавни и продажни фактури, налози за книжење и изводи од банките.


Со помош на Дневникот на документи, корисниците ќе можат да ги вчитуваат изводите од банките и да ја забрзаат постапката на внесување и раскнижување на плаќањата. Дневникот на документи може да се користи и за комуницирање на фирмата со екстерното сметководствено биро. 


Повеќе има тука ...


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page