top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

|

|

|

Успешен почеток на Сервисот за плати на Логин Системи

Сервисот за плати на Логин Системи започна со работа од почетокот на овој месец и веќе ја добивме и првата Декларација за прием од...

пишува:

Angel Face

Автор

06.09.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Успешен почеток на Сервисот за плати на Логин Системи

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Сервисот за плати на Логин Системи започна со работа од почетокот на овој месец и веќе ја добивме и првата Декларација за прием од Управата за јавни приходи.

Сервисот им овозможува на организациите да направат аутсорс на пресметките за плати и комуницирањето со Управата за јавни приходи и банките.


Придобивките од сервисот се дискреција на платите, точна и брза пресметка на платите, испраќање на исплатни ливчиња по е-пошта и тоа што е најважно - усогласеност со законските прописи во Македонија.


Повеќе за модулот за плати има тука ...


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page