top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

видео

MSDyn365

Новото преземање на технологијата на TruGreen - катализатор за позелени тревници и посреќни клиенти 

Неодамна TruGreen, најголема американска компанија за нега на тревници, соработуваше со Microsoft за целосна дигитална трансформација.

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Новото преземање на технологијата на TruGreen - катализатор за позелени тревници и посреќни клиенти 

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MakasIT.gif

RecentlyTruGreen, најголемата американска компанија за нега на тревник, соработуваше со Microsoft за да започне целосна дигитална трансформација - движејќи се кон култура на континуирани иновации за своите клиенти и соработници. TruGreen, најголемата американска компанија за нега на тревникот, е посветена да обезбеди сè што им е потребно на клиентите за „да го живеат животот надвор“.


Здружувајќи се со Microsoft, компанијата ги искористи Microsoft Power Virtual Agents за да развие нов бот за виртуелен агент овозможен со вештачка интелигенција во комбинација со Microsoft Power Apps и Dynamics 365 Customer Insights - и ја зголеми својата мобилна апликација за самопослужување на клиентите со препознавање слики управувано од вештачка интелигенција. Ботот ги разбира и слуша потребите на клиентите, ги класифицира и информира клиентите за инсектите и плевелите во тревниците и одговара на барањата на клиентите.


Во ова видео, компанијата CIO Ајман Таха зборува за обезбедување на клиентите со попроактивни и предвидливи услуги.


Видео: Новото преземање на технологијата на TruGreen - катализатор за позелени тревници и посреќни клиенти 


Со користење на Power Virtual Agents, Power Apps и Customer Insights, TruGreen може да обезбеди уште попроактивни и предвидливи услуги на своите клиенти, што ги ослободува вработените да поминуваат повеќе време на задачи со поголема вредност и сложено решавање на проблеми со клиентите.


Контактирајте со Login Systems за повеќе. 

0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page